JAR VOLÁ 10% 🌸 kód "JAR10"

 
 
 
Úvod > Violettemoda Blog > Čo nesmie chýbať v šatníku každej ženy...
 

Čo nesmie chýbať v šatníku každej ženy...

                                                      

Skúste nahliadnuť do Vášho šatníka po prečítaní článku...

Sú to kúsky, ktoré vieme ľahko kombinovať a využiť pri každej príležitosti.

Mať vkus neznamená mať preplnený šatník....

1. biela košeľa/blúzka: Klasika, ktorou nikdy nič nepokazíte. Biela košeľa vyzerá výborne s džínsami, ale aj s veľkou večernou sukňou. Môžete ju skrátka nosiť na množstvo spôsobov a na každú príležitosť. Treba len vhodne zvoliť doplnky.

2. biele tričko: Môže tvoriť základ vášho každodenného outfitu. V závislosti od doplnkov sa hodí do práce, na rande či na voľný čas.

3. nohavice: Určite nič nepokazíte, ak si zaobstaráte kúsok s rovno strihanými nohavicami.

4. džínsy: Ak nájdete také, čo vám padnú ako druhá koža, vyhrali ste. Dokonalé džínsy, ktoré vyzdvihnú klady vašej postavy a decentne zakryjú vaše nedokonalosti vynosíte na množstvo spôsobov.

5. farebné sako: Oživí aj ten najnudnejší outfit a dodá vám iskru. Zvoľte si farbu, ktorá najviac ladí so zvyškom vášho šatníka, aby ste ho mohli kombinovať s čo najväčším počtom kúskov.

6. béžový/tmavomodrý kostým: V ideálnom prípade by bol vhodný tmavomodrý na chladnejšie mesiace a béžový na tie teplejšie. Zachráni vás v prípade pracovného stretnutia, pohovoru, ale aj večera v divadle.


7. čierne šaty: Vizionárka Coco Chanel vedela, že malé čierne šaty sa stanú pre ženu akýmsi záchranným kolesom. Ak sa vám podarí nájsť strih, ktorý lichotí vašej postave, môžu sa stať vašou uniformou.

8. sukňa: Je univerzálna. Hravo k nej doplníte jednoduchú košeľu, ale aj veselé tričko s nápismi. S teniskami bude mať nádych mestského štýlu, s lodičkami zas budete „za dámu“

9. farebné lodičky: Dodajú punc luxusu aj tomu najjednoduchšiemu outfitu.

10. čierne lodičky: Do čiernych lodičiek nadčasového strihu sa oplatí investovať. Vydržia vám dlhé roky a využijete ich na množstvo príležitostí.

11. béžové lodičky: Predĺžia vám nohy, pretože ladia s pokožkou a hodia sa naozaj ku všetkému.

12. farebná kabelka do ruky: Podobne ako sako či lodičky sa môžu stať výrazným farebným akcentom vášho outfitu.

13. farebná bižutéria: Dodá iskru a oživí aj na prvý pohľad nudný outfit.