EXTRA ZĽAVA 30% na POSLEDNÝ KÚSOK kód "MAM"  >>>

 
 
 
Úvod > Violettemoda Blog > Aké sú silné stránky vašej postavy?
 

Aké sú silné stránky vašej postavy?

Či už ste jablko, hruška, obdĺžnik alebo ideálne presýpacie hodiny, pre každý typ ......

postavy existujú šaty v ktorých vyniknete a ktoré pomôžu zakryť menšie nedokonalosti a zvýrazniť Vaše prednosti. A hlavne, v ktorých budete očarujúco krásna.

Základ je teda identifikovať, aký typ postavy máte, vedieť v čom vyniknú vaše prednosti, v čom sa cítite krásna a nájsť tie pravé šaty by už mala byť hračka.

 

Hruška  -  je častým typom ženskej postavy, veľmi jej svedčia romantické druhy šiat má útlejšie ramená a širšie boky. Vašou prednosťou je užšia horná časť tela a pás, ktorý zvýrazníte pomocou zaujímavých prvkov a výrazných detailov na vrchnom diele šiat. Širšie boky skryje najlepšie užšia sukňa. Zdôraznite hrudník a ramená, doprajte si goliere, volány a zároveň sa snažte opticky predĺžiť postavu napr. vysokými podpätkami.

 

Obdĺžnik - jedná sa o typicky tínedžerskú postavu, kde prsia, pás i boky sú viac-menej súmerné. Stačí zvýrazniť nevýrazný pás pomocou opasku, riasenou sukňou alebo korzetom a dokážete s ľahkosťou vykúzliť očarujúcu ženskú siluetu. Môžete pokojne siahnuť aj po výrazných prvkoch či riaseniach v oblasti dekoltu ideálnym detailom je odhalený chrbát, či originálny strih.

 

Jablko - bruško a pás majú širší ako ramená a boky, jabĺčkovým postavám príroda často nadelí nádherný plný dekolt. Vertikálne vzory, šípky, švíky vám pomôžu vyzerať opticky štíhlejšie, vyberajte si hlbšie výstrihy. Žensky budete vyzerať v šatách s prestrihnutím pod prsiami, puzdrových alebo elegantnej čiernej ktorá vás opticky zúži a dodá šarm. Nebojte sa tesných nohavíc a mini sukní či kratších kabátikov alebo bundičky v dĺžke bokov, jednoducho upriamte pozornosť na svoje silné stránky.

 

Presýpacie hodiny  -  táto postava je jednoznačne najideálnejšia. Ženy s touto postavou bohyne vyzerajú fantasticky vo všetkom. Šaty, ktoré zvýraznia štíhly pás Vám dodajú neodolateľnú ženskosť. Na takejto postave vyzerajú úžasne aj hlbšie výstrihy v tvare V, a rovnako perfektne jej sedia tak priliehavé, ako aj šaty s A-čkovou sukňou. Zaraďte do svojho šatníka priliehavé saká, úzku sukňu alebo nohavice s vysokým pásom, zavinovacie efekty, topánky na vysokom podätku a kline.

 

Obrátený trojuholník - atletický typ postavy kde sú širšie ramená ako boky. Ideálne sú v tomto prípade šaty, ktoré zvýrazňujú pás a pozornosť upriamujú na boky. Vyberajte si jednoduché štýly, napríklad šaty A-strihu, ktoré vás opticky vyrovnajú. Pomôcť môže aj kontrast materiálov alebo vzorov na nohaviciach alebo sukniach. Výborné na doladenie outfitusaká bez límca v tmavších farbách.