Úvod > Violettemoda Blog > Blížia sa Vianoce, haleluja ...................
 

Blížia sa Vianoce, haleluja ...................

"Haleluja" čím obdarovať svojich najbližších a zanechať pocit radosti?

Vianoce sa pomaly, ale isto blížia ak chcete mať naozaj pokojné sviatky vyhnite sa nakupovaniu na poslednú chvíľu. Ak totiž pôjdete do obchodov len tak „niečo kúpiť“, môže sa vám rýchlo stať, že nakúpite aj nepotrebné darčeky. Človek v strese a časovej tiesni totiž nemusí uvažovať racionálne a prakticky. Pokojne si teda doma sadnite a napíšte na papier mená všetkých, ktorým chcete darček urobiť a pri každom sa nachvíľu zamyslite nad vhodným darom. Niekedy stačí aj maličkosť, ktorá poteší napríklad šmrncovný doplnok ako je očarujúci šperk alebo hodinky, zaujímavý šál, kvalitná peňaženka, vždy nápomocný opasok, kabelka pre tajomstvá žien, krásne silónkové ponožky či zvodné silónky....

Máte vždy na výber niekoľko možností obchodné domy, Internet, vianočné trhy alebo využiť vlastnú šikovnosť a niečo vlastnoručne vyrobiť.

Tak napríklad Internet vám ponúka neúnosne veľa možností, ktoré by bolo škoda nevyužiť. Ak nemáte predstavu, čo svojim blízkym kúpiť, po zadaní jednoduchého hesla „darčeky“ sa vám objaví veľa stránok so skvelými tipmi, nápadmi, z ktorých si vyberie skutočne každá z nás. Ponúka sa nám tak ideálny pokojný nákup z domu, kde je objednávka hotová do niekoľkých minút. Navyše netreba nikam chodiť, či tlačiť sa v preplnenom obchode s inými nakupujúcimi. Tovar vám vedia dodať aj do 24 hodín, najneskôr do niekoľkých dní.

V obchodoch a obchodných domoch je síce veľký výber no môže sa rýchlo stať, že človek neodolá zľavám a kúpi niečo navyše a nemusí mu ostať na darčeky pre svojich milovaných. 

Alebo také vianočné trhy aj keď sa na prvý pohľad môže zdať, že na nich nič zaujímavé nenájdete je tu mnoho kúskov, ktoré vás očaria a zanechajú krásny pocit.

Ešte ostávajú vlastnoručne vyrobené darčeky ak ste šikovná a máte čas, originálny darček je možné vyrobiť aj doma niečo uháčkovať, upliesť či vytvoriť mozaiku z kamienkov a iného prírodného materiálu aj takýto darček vie naozaj potešiť ......

Preto akú energiu vložíte do darčekov táká z nich bude vyžarovať. Preto nakupujte v pokoji a z láskou. Nezabudnite, že najkrajší darček je darovaný z lásky a zanechá nezabudnuteľnú radosť!