Úvod > Violettemoda Blog > Bola snom každého chlapa ...........
 

Bola snom každého chlapa ...........

Kto by si nepamätal scénu, v ktorej sa plachá Sandy zmenila na divu? 

Z hanblivej Sandy sa stala príťažlivá rebelka, na ktorej si muži mohli oči nechať. Nezabudnuteľný bol najmä sexi outfit, v ktorom stvárnila hlavnú úlohu  Olivia Newton-John v známom muzikále Pomáda. 

 

,,Do týchto nohavíc ma doslova zašívali po každý raz,'' aj keď sa na filmovom plátne zdá, že kožené gate sekli Olivii ako uliatej, opak bol pravdou. Na príliš obtiahnuté nohavice totiž herečka nebola dostatočne chudá, a tak jej zips praskal. Zošívať ich museli priamo na nej.

,,Bolo to neznesiteľné. Musela som si zvažovať čo vypijem a čo zjem,''  zdá sa však, že sa jej to vyplatilo. Outfit, ktorý mala na sebe oblečený, je do dnešného dňa obľúbený po celom svete.

Kultový kožený outfit Olivie Newton-John z Pomády vydražili za viac ako 360-tisíc eur časť z peňazí darovali na liečbu onkologických pacientov.

 

 

Fanúšikovia sa môžu tešiť "Pomáda" sa vracia ! Po viac ako 40 rokoch sa dozvieme, čo sa stalo v jedno leto medzi Dannym Zuckom (John Travolta) a Sandy Olssonovou (Olivia Newton-John). Johna Travoltu pred týmto filmom poznala len hŕstka ľudí. Mal iba 24 rokov, za sebou pár televíznych úloh, no určite to nebola hviezda svetového formátu, ako ho vnímame dnes. Táto úloha pripadala práve vtedy 30-ročnej Olivii Newton-John. Tá bola v čase nakrúcania Pomády už hudobnou superstar. Za sebou mala niekoľko hitov a ako sa vyjadril aj Travolta: „bola snom každého chlapa.“ Obaja herci sú dodnes veľmi dobrými priateľmi.