Úvod > Violettemoda Blog > Čaká vás vianočný večierok ?
 

Čaká vás vianočný večierok ?

Nezabudnite na zlaté pravidlo, ktoré hovorí, že na večierku musíte byť krajší ako kedykoľvek počas roka.

Nech sa všetko ligoce pretože čím žiarivejšie, tým lepšie! Sviatočná nálada si žiada výrazné lesklé kúsky, či už v podobe šiat, sukne, flitrovaného topu alebo neprehliadnuteľných doplnkov. Ak si zvolíte flitrované šaty, s bižutériou to už nemusíte preháňať, budú vám stačiť náušnice alebo zaujímavý náramok. Zaujímavou voľbou môže byť flitrovaná sukňa alebo overal. Flitrované kúsky nájdete v rôznych farebných prevedeniach, od tradičnej čiernej a zlatej až po zelenú, modrú, ružovú či červenú. Pohrajte sa s kombinovaním rôznych materiálov či farieb a hlavne, zabávajte sa pri tom pretože výber je veľký .....

Okrem ligotavých materiálov je zamat ďalším miláčikom vianočnej sezóny. Pôsobí honosne, noblesne a nadovšetko sviatočne, či už ho predvediete na elegantných šatách alebo topánkach. Zamat vyzerá najlepšie v tmavých odtieňoch, čiernej, ale i farbách drahých kameňov. Nebojte sa preto odtieňov modrej, zelenej, fialovej či bordovej. Výborne sa znáša s kráľovsky pôsobiacimi doplnkami, zlatou farbou i ľahšími materiálmi. Móda miluje kontrasty a nič nepôsobí rafinovanejšie ako ťažký zamat s jemným hodvábom či šifónom.

K Vianociam patria už tradične odtiene červenej, zlatej a zelenej. V posledných rokoch sa v zimných kolekciách módnych značiek čoraz viac objavujú i odtiene drahých kameňov smaragdovo zelená, parížska modrá, bordová či fialová. Všetky tieto farby sú ako stvorené pre sviatočné párty. Ani na Vianoce či na Silvestra sa však nemusíte vzdať svojej obľúbenej klasiky ak k tomu dáte sviatočný nádych pomocou honosne pôsobiacich doplnkov, výrazného náhrdelníka či náušníc alebo topánkami, ktoré môžu získať úlohu šperkov.

K zime patrí biela farba čistoty a snehu. Biele šaty môžu byť osviežením vášho sviatočného šatníka a pri jednoduchších kúskoch platí: čím viac lesku a detailov, tým lepšie. Doplňte ich veľkým náhrdelníkom, zaujímavým opaskom či extravagantnou kabelkou posiatou kameňmi či trblietkami.

Na večierkoch a oslavách môžu topánky pôsobiť v úlohe šperkov k vášmu outfitu. Vianočné a silvestrovské párty sú tým najlepším miestom pre extravagantné lodičky a sandále, ktoré by pri iných príležitostiach možno príliš „svietili“. Prekvapte svoju spoločnosť krásnymi trblietavými lodičkami, mašľami či kamienkami a doprajte aj svojím nohám trochu luxusu.

Kabelka je neodmysliteľnou súčasťou každého outfitu. Rady do nej schovávame všetko, čo by sme počas dňa mohli potrebovať. Okrem klasických „listových“ máte na výber i nový typ miniatúrnych kabeliek do ruky, ktoré obsahujú praktické priehradky na váš telefón, doklady i peniaze.

Nemeňte štýl obliekania, len ho krásne zvýraznite ligotavým kúskom nebojte sa byť hviezdou večera a užite si to.

Pretože či už Vianočné večierky alebo silvestrovský žúr by mali byť šťastné, veselé a žiarivé!