EXTRA ZĽAVA 30% na POSLEDNÝ KÚSOK kód "MAM"  >>>

 
 
 
Úvod > Violettemoda Blog > Kráľovná módy, kráľovná kontroverzie
 

Kráľovná módy, kráľovná kontroverzie

Málokto si uvedomuje, aký výrazný vplyv má .........................

na módu, neprehliadnuteľná speváčka Madonna vlastným menom Veronica Louis Ciccone. Jej kontroverzné správanie ide ruka v ruke s kontroverznou módou. Chodieva oblečená v čipkovaných topoch, dierovaných pančuchách, capri nohaviciach, na ktorých nosí sukne a krížoch, ktoré jej zdobia telo ako módne doplnky. Je módnou ikonou žien po celom svete, niektorých pohoršuje, mnohých však inšpiruje. Madonna ponúka každým svojím novým albumom úlne nový look a štýl. Jej premeny sú niekedy dych vyrážajúce no napriek tomu ju celý svet ochotne nasleduje a kopíruje. 

Madonna používa symboly kresťanstva na propagovanie módy, prezentuje svoju tvorbu ako sexuálne neviazanú a slobodnú. A aj keď sa to mnohokrát stretlo s obrovskou vlnou kritiky jej fanúšikom to zaručene imponovalo. Prvé negatívne ohlasy zožala pri vydaní albumu Like a Virgin.

Poznajú ju starí rodičia, poznajú ju aj malé deti, pozná ju snáď každý. Pri vyslovení jej mena každý vie, že sa jedná o divu plnú originality, ktorá udáva trend nielen v hudbe, ale aj v oblečení. Čokoľvek si oblečie, akokoľvek sa učeše, či namaľuje, to sa za chvíľu stáva módnym hitom.

Rebelka nahodena v čipkách a bižutérii, s výrazným mejkapom a natupírovanou hrivou či krátkovlasá platinová romantička s klasickým mejkapom. Country girl, škandalózna provokatérka s podprsenkou do tvaru špicu ale aj diskotékový look spred dvadsiatich rokov, či seriózny štýl decentných šiat oživený čipkovanými legínami v kombinácii s vysokými lodičkami.

Pani Ciccione sa nebojí experimentovania ani s farbami môže si dovoliť rôzne farebné, ako aj materiálové prevedenia. Neexistuje farba, v ktorej by sme Madonnu nezažili. Ukázala sa v nevinnej bielej, výrazne ružovej, žiarivej cyklamenovej, krvavo červenej, vojensky zelenej, kráľovsky modrej, ale aj dramaticky čiernej. Každému outfitu, každej farbe neodmysliteľne prispôsobuje aj svoj účes, mejkap, výraz. Rovnako precízne vždy zvolí aj módne doplnky a tak máme vždy možnosť vidieť dokonale zladený celok.

 

To, že Madonna je veľkou „fanynkou“ jazdeckého športu, zanechalo taktiež stopy na jej zovňajšku. Úzke legíny obopínajúce jej pružné krivky zasunuté vo vysokých jazdeckých čižmách, sako šité na mieru, vlasy stiahnuté do drdola. Outfit vhodný nielen na jazdenie na koni, ale aj do bežných ulíc.

Pokojne sa na ňu štýlom obliekania môžete podobať, nezabúdajte však dať do úpravy svojho zovňajšku ešte niečo zo seba. Len tak to bude ono. Nebojte sa experimentovať práve prostredníctvom nových outfitov môžete nájsť to pravé, čo je vášmu vkusu najbližšie.

Byť jedinečná, žena tisícich tvárí a tisícich štýlov ako Madonna znamená predovšetkým byť sama sebou.