EXTRA ZĽAVA 30% na POSLEDNÝ KÚSOK kód "MAM"  >>>

 
 
 
Úvod > Violettemoda Blog > Letná obuv nás baví
 

Letná obuv nás baví

 

Čo môže byť v horúcich letných dňoch na nohe príjemnejšieho.....

ako pohodlné a vzdušné sandálky. Zdobené s fasetovými kamienkami a skutočným perím či šnurovacie v ktorých zažiariš na každej párty.

Hitom sezóny sú extravagantné gladiátorky, ktoré sa hodia k veľmi populárnemu strihu šiat, vpredu kratšie ako v zadu. Prečo si teda nezaobstarať niekoľko párov z rôznych štýlov?  Nakoniec aj tak sandálky, ktoré nosíme na pláž, nebudú vhodné do reštaurácie a obuv, ktorú si vezmeme na rande, sa zase nebude hodiť na piknik.

A čo tak šľapky?  dnes už štýlová obuv, ktorá je zároveň ultra pohodlná. Obľubu si získali komfortné šľapky značky Birkenstock najmä u celebrít a blogeriek v pánskom štýle boyfriend džínsy, jednofarebný top doplníte šľapkami na platforme a štýlovou shopper kabelkou. V ponuke je skvelý výber materiálov, farieb a rôznych druhov podpätkov. 

 

K letnému must have patria neodmysliteľne espadrilky. Sú jedným z kúskov, ktoré vo vašom botníku zaručene nesmú chýbať. Tradičné španielske topánky vyrobené predovšetkým z prírodných materiálov. Získali si srdcia veľkých dizajnérov a celebrít. Ľahučké a pohodové topánky stvorené na pechádzky v meste. Môžete zvoliť klasickú, nízku variantu alebo espadrilky na platforme tie Vám krásne predĺžia nohy a skvelo doplnia outfit k letným šatám.

 

 

Balerínky ideálny kompromis ak nie ste typ na tenisky či podpätky. Elegantné ako lodičky, a pritom rovnako komfortné ako tenisky. Veľkým hitom sú šnurovacie baleríny. Nosiť ich môžete úplne ku všetkému v kombinácii s áčkovou sukňou budete primabalerínou v kombinácii s rovno strihanými nohavicami na štýl  Audrey Hepburn.