Úvod > Violettemoda Blog > Mať tak dlhé krásne nohy
 

Mať tak dlhé krásne nohy

tak si to začnite inak užívať ............................

Asi každá z nás sníva o dlhých, dokonale tvarovaných a elegantných nohách.

Žiaľ, niekedy nezdedíme gény perfektne tvarovaných nôh čo zďaleka neznamená, že by sme tie svoje nemali mať rada.

Chcete mať krásnejšie nohy bez väčšej námahy? Prezradíme vám pár trikov ako na to:

Opticky predĺžite nohy v lodičkách béžovej farby ak si ich obujete na holé nohy. Potom totiž budú tieto topánky vyzerať, ako keby boli súčasťou vašich končatín.

Stačí keď si namiesto telových odtieňov zvolíte model vo farbe pančucháčov alebo nohavíc. Napríklad  čierne topánky k čiernym nohaviciam, či biele k bielym a podobne.

Viete si pomôcť aj s lodičkami a sandálikmi, ktoré majú pásiky na členkoch a priehlavku vašich nôh. Pozor tu platí keď sú tieto pásiky tmavé, opticky oddelia členok od lýtka a skrátia tak vaše nohy. Svetlé zvýraznia najužšie miesto nôh (členok), a silné lýtka potom vyzerajú štíhlejšie.

Aj špicaté topánky dokážu predĺžiť nohy. No keď sú na nízkom opätku, tak vám zväčšia a smiešne pretiahnu chodidlo. Pre efekt dlhých a štíhlych nôh zvoľte špicaté lodičky na vysokom opätku. Tu platí čím špicatejšie a vyššie lodičky budete mať, tým výraznejší bude výsledok. Takto dokážete optický predĺžiť nohu až o neuveriteľných päť centimetrov.

Pekné nohy sú zaručene sexi a dodajú nám vyššie sebavedomie. Neexistuje žiadny prototyp dokonalej ženy, pretože dokonalé sme vtedy keď sa máme rady " také aké sme" a vieme pracovať hoci trikmi ale správne na sebe, pretože sa chceme vo svojom tele cítiť dobre a šťastne.

Posúďte sami ako by sa vám žilo s neobyčajne dlhými nohami ktoré patria austrálskej modelke Caroline Arthur. V dnešnej dobe je na svoju postavu a svoje dlhé nohy už pyšná, ale nie vždy to tak bývalo. V mladosti si kvôli svojej výške vypočula mnoho štipľavých poznámok. „Nazývali ma rôzne, najčastejšie mrakodrap," spomína dnes táto bývalá modelka na svoje detstvo.

Jej impozantnú výšku 188 cm ešte viac zvýrazňujú jej až neobyčajne dlhé nohy kotré merajú od panvy po pätu až neuveriteľných 130,8 cm.