EXTRA ZĽAVA 30% na POSLEDNÝ KÚSOK kód "MAM"  >>>

 
 
 
Úvod > Violettemoda Blog > Milujú ich aj celebrity
 

Milujú ich aj celebrity

Predtým ako zvieracie vzory odsúdite .........

Mnohé z nás pri pohľade na kúsky s leopardím vzorom prevrátia oči, čo je škoda. V móde má veľký potenciál, naučte a ho nosiť. Zvieracie vzory môžu pôsobiť nevkusne a lacno preto s výrazným vzorom musíte zaobchádzať opatrne.

Skvelou inšpiráciou sú známe krásky, ktoré na tieto motívy nedajú dopustiť. 

 

Zvieracie vzory nikdy nevyjdú z módy. Tito kúsky by vám určite nemali v šatníku chýbať, môžete ich použiť v outfitoch každej sezóny. Či už sa jedná o nohavice, sukne, svetre, šaty, topy, peleríny alebo kabátik.

 

Čo sa týka kombinovania s inými vzormi, je táto sezóna absolútne free. Kombinujte aj nekombinovateľné. Leopardí vzor s prúžkami, bodkami, alebo dokonca aj kockou. Fantázii sa medze nekladú!

 

 

Topánky a doplnky s leopardím vzorom už nemusíte nosiť len s čiernou a neutrálnymi farbami. V súčasných kolekciách sú zvieracie motívy zladené s celou paletou veselších farieb a tým sa stali obľúbenými aj na denné nosenie. 

 

Veľmi šik a sexi pôsobí tento vzor v kombinácii s červenou. Ddajte však pozor na odtieň a intenzitu, aby ste nepôsobili vulgárne. Ak odhadnete správnu mieru, výsledok je ohromujúci.