Úvod > Violettemoda Blog > Mnohé z modeliek získali slávu vďaka ....
 

Mnohé z modeliek získali slávu vďaka ....

Táto značka sa spája s nespútaným americkým štýlom a francúzskou eleganciou.

Keď prepadnete tejto značke začnete pri oblečení a skončíte pri hodinkách. Prvky štýlu Guess znázorňujú originalitu definovanú veľkým zmyslom pre detail. Dnes je Guess celosvetovou lifestylovou značkou s naozaj širokým sortimentom prvotriedneho oblečenia a doplnkov . GUESS značka sa stala symbolom dobrodružného mladého sexi životného štýlu.

Zakladateľmi značky sú bratia Paul a Maurice Marcianovci z Marseille vo Francúzsku. Firma od svojho počiatku mierila na majetnejších ľudí, ktorí nemajú problém zaplatiť za kvalitu a dizajn oblečenia. Bratia Marcianovci si svoj prvý obchod otvorili už v roku 1981 v Beverly Hillsa v jednej z najvychytenejších štvrtí celej Ameriky.

Ich prvým produktom boli džínsy "Marilyn", ktoré sa navzdory módnej kritike vypredali v priebehu pár hodín. O rok neskôr začali tvoriť prvé reklamy a v roku 1985 predstavili svoje modely v kultových čiernobielych reklamách, v ktorých získali slávu modelky ako Claudia Schiffer, Eva Herzigová, Laetitia Casta, Valeria Mazza, Anna Nicole Smith, Kate Upton a Julia Lescova.

Zažite svoju slávu v kúskoch od GUESS vyberte si šaty, džínsy, blúzky, topánky či skvelé bundy..... 

Zaujímavosťou je, že do filmu Roberta Zemeckisa Návrat do budúcnosti navrhli celé džínsové oblečenie pre hlavnú postavu Martyho McFlya. V boome 90-tych rokov, kedy na scénu prišlo mnoho nových módnych firiem, značka zaznamenala horšie obdobie, avšak v roku 2000 vyšla so živou kampaňou, ktorá bola ešte viac sexi a tváre mladých ľudí sa obrátili späť k ich modelom.

A tak je tomu dodnes aj dnes.