Úvod > Violettemoda Blog > Šťastný nový rok........
 

Šťastný nový rok........

Do nového roka vykročte správne naladený a budete šťastnejší.......

Ako? Pár rád, ktoré Vám zaručia, že nasledovný rok bude lepší.

- Prestaňte vnímať negatívne správy. Je ich všade dosť, ale ako sa hovorí, čo nemôžete zmeniť, pre to sa neoplatí trápiť. Čo ale zmeniť môžete na lepšie, do toho dajte maximum.

- Vyhnite sa pesimistom či negatívne naladeným. Nálada je ako zívanie. Je vysoko nákazlivá, hoci nikto celkom nevie, ako sa prenáša. Pravdou je, že ak sa budete denne stretávať s negatívne naladenými ľuďmi, aj keby ste horeli energiou ako fakľa, dlho nevydržíte. Skúste miesto večne nadávajúcich, namosúrených a nasrdených ľudí nájsť okruh priateľov, s ktorými sa budete viac smiať. Váš rok bude zaručene lepší.

- Samotné materiálne veci Vás šťastnými neurobia. Preto venujte pozornosť tomu aby ste si dostatočne užili čo máte či už drahšie šaty, kabelky či autá. Pretože šťastnejší sa cítia ľudia, ktorí investujú čas do zážitkov z ktorých majú radosť.

- Vyčarujte si úsmev na tvári častejšie. Každý deň by sme sa mali nájsť dôvod na úsmev. Možno sa zdá, že je to nemožné, ale keď sa na to zameriate, vždy môžete nájsť niečo, čo vás poteší. Úsmev lieči dušu a zhadzuje kilá.

- Začnite vnímať každý deň z lepšej stránky a bude lepší ako ten predošlý. Je to niekedy ťažké dať každému dňu šancu, aby sa stal najlepším vo vašom živote. Najmä ak vás čaká veľká porada či kopec práce a ešte sa vám aj nedarí nič, na čo siahnete. Šťastie však nie je vecou náhody, ani okolia, skôr toho, ako sa na veci pozeráte. Chce to chvíľu cvik, no nakoniec sami zistíte, aký vie byť aj deň plný povinností krásny.

- Venujte svoj čas pohybu a tvorivosti. Možno sa vám nechce poobede prísť z práce a ísť cvičiť, behať a hýbať sa. Veľa ľudí tak pristupuje k svojmu voľnému času, a preto priberá a upadá do depresie. Pohyb a aktivita, robiť niečo hodnotné človeka napĺňa radosťou a šťastím. Vyskúšajte. Je to skvelý recept na zlé nálady.

Jednoducho žite s nadšením, majte radosť a verte tomu, že čokoľvek čo sa deje vo vašom živote je pre vaše dobro len tak prežijete tento rok šťastnejší. Šťastný Nový rok prajeme .......................