Úvod > Violettemoda Blog > Pristane naozaj každému..............
 

Pristane naozaj každému..............

Elegantne sa obliecť nieje žiadny kumšt ale cítiť sa v tom pohodlne je umenie.

Štýl, ktorý si potrpí predovšetkým na pohodlnosť a originalitu. Základom tohto módneho štýlu, je poznať každú jeho zložku zvlášť a zároveň rozumieť, čo znamenajú dokopy.

Ležérnosť  - štýl, ktorý na prvý pohľad nemá prísne pravidlá. Základom je pohodlný materiál a zároveň pohodlný strih, pričom farebný výber je skutočne široký. Netreba nápadne kombinovať, pretože dokonalosť v tomto prípade nie je dôležitá. Nosia sa v ňom nohavice, džínsy aj sukne, tričká, košele aj svetríky, z topánok vyhrávajú tie nízke.

Elegancia - v tomto prípade ide o presný opak. Elegancia dokonalosť miluje, a tak sa kombinuje, ladí, dopĺňa a skrášľuje. Ide o ohraničený štýl, ktorý preferuje elegantné materiály, presne strihy a farby neutrálnejšieho nádychu farby. Vybraný outfit má pôsobiť doslova koordinovane a absolútne vhodne na vybranú príležitosť. Keďže ide hlavne o podčiarknutie ženskosti, nosia sa prevažne sukne a šaty, len v krajných prípadoch nohavice. Zo ženských topánok dominujú tie vysoké.

Ležérna elegancia  je novodobým trendom. V ležérnej elegancii môžete vyraziť kamkoľvek na párty či rande s priateľom je veľmi obľúbená u žien, ktoré pracujú v kanceláriách a chodia na stretnutia a pracovné pohovory.

Veľmi ľahko si vytvoríte pútavé outfity oboch vyššie spomínaných štýlov. Aj obyčajné rifle a iné modely z vášho „casual“ ležérneho šatníka môžu vyzerať elegantne a štýlovo, pokiaľ sa spoja so správnymi doplnkamitopánkami. Kombinovať možno i materiály. Vyskúšajte dvojicu denimčipku alebo kožuhodváb. Takýto kontrast rozhodne upúta pozornosť a zanechá dojem presne o tom moderná podoba elegancie je.

 

Je neskutočne univerzálna a pristane naozaj každému.