Úvod > Violettemoda Blog > Táto jeseň bude iná!
 

Táto jeseň bude iná!

Nebude to o klasických jesenných či neutrálny farbách, čaká nás viac ...........

Levanduľová, farba roka 2018 zažíva znovuzrodenie a túto jeseň nám ukáže svoju jemnú, sofistikovanú tvár vychutnajte si ju v tomto ročnom období v kombinácii s jemnou fialovou

 

Pistáciová aj keď sme zvyknutý na jesenný útlm farieb táto jesenná zelená bude v jemnejších tónoch skvele kombinovateľná s neutrálnymi farbami. Určite niečo menej, čo sme si v lete užili s výraznými odtieňmi zelenej.

 

 

Baby modrá dokonalá nie je úplne svetlá, ani tmavá. Obľúbili si ju mnohé módne domy a skvele zapadá aj do jesennej idei našich šatníkov. Dá sa kombinovať s neutrálnymi farbami aj s výraznými odtieňmi iných farieb.

 

 

Žlto zelená či neónová pripomínajúca zvýrazňovačku. Farba, ktorú budeme nosiť aj na jeseň a zaručene rozjasní sychravé jesenné dni. Pokojne ju môžete nosiť od hlavy po päty, ale aj v kombinácii s čiernou či bielou vás správne nabije.

 

 

Ružovo ružová pre všetkých, ktorých prestala už baviť pink je tu elektrizujúca ružová. Výrazná sestra jemnej ružovej sa postará o to, aby sa romantika, zmyselnosť a ženskosť nevytratili z vášho šatníka ani na jeseň. Nezabudnite na volány, čipku či hru s objemom a vrstvami. Kombinujte napríklad s jasnou pomarančovou.

 

 

Šťavnatá pomarančova - oranžová sa začala postupne objavovať už od leta. Pôsobí pozitívne, uvoľnene a pritom luxusne. Vyniká na akomkoľvek materiáli a dá sa kombinovať s obľúbenými jesennými farbami akými sú hnedá či krémová.

 

Rozžiarte svoj šatník týmito jesennými farbami a kombinujte ich do zbláznenia!