Úvod > Violettemoda Blog > Žeby niečo tušil?
 

Žeby niečo tušil?

Mnohí sa domnievali, že rúška nosil preto, aby upozornil na svoju výstrednú osobnosť a aby ovplyvnil nové trendy v móde.

Kráľ popu Michael Jackson nosil ochranné masky, aby sa chránil pred vdýchnutím baktérií. Už pred pár desiatkami rokov predpovedal, že ľudstvo v budúcnosti ohrozia infekčné choroby a mal zrejme pravdu, stalo sa. Nebol ani lekár ani vedec, napriek tomu bol nadpriemerne inteligentný. Pandémiu podobnú koronavírusu predpovedal včas. Sám sa pred vírovou infekciou chránil rúškami. Michaela nebrali ľudia vážne, skôr si mysleli, že sa chová výstredne a chce upútať na seba pozornosť.

Bol opatrný pri kontakte so svojimi fanušíkmi. Jakson mal rešpekt pred infekčnými chorobami, nechcel aby mu vírusy a baktérie poškodili hlasivky a tak sa chránil.

"Nechcem ochorieť a nemôžem sklamať svojich fanušíkov. Musím byť vždy fit, potrebujem si chrániť hlasivky. Neviem s kým sa stretnem, aká infekcia ma ohrozí."

Kráľ popu v tom období ešte netušil, že ľudstvo nebezpečný vírus ohrozí. Dnes už každý chodí s rúškom, takto chráni seba aj ostatných.

Aj napriek tomu sa rúška stali novým módnym doplnkom. Z našej dielničky Vám prinášame takéto krásne a štýlove ochranné rúška "ako maľované"