Úvod > Violettemoda Blog > Miluj svoj dekolt ako ona .................
 

Miluj svoj dekolt ako ona .................

Milovala výstrihy, ktoré jej nevýslovne pristali a robili z nej grandiózne výsostnu osobu.

Odhalené ramená a ladná šija, elegantne a s gráciou ako Princezná Diana. Nosila všetky typy výstrihov od lodičkového ktorý je jemne vykrojený, v tvare lodičky. Je decentný a kopíruje líniu kľúčnych kostí. Je pre ženy, ktoré sa neradi odhaľujú a preferujú konzervatívnejší spôsob obliekania.

Alebo hranatý či štvorcový výstrih ktorý odhaľuje veľkú časť dekoltu, no skôr do šírky ako do hĺbky. Spodná hrana výstrihu je rovná a rohy výstrihu môžu byť zrezané ostro alebo oblo.

Ako aj okrúhly výstrih ktorý je zlatá stredná cesta a najčastejšie využívaný.

 

Véčkový výstrih Výstrih do tvaru písmena „V“, lichotiví každej ženskej postave. Šaty s véčkovým výstrihom dokážu krásne predĺžiť krk a zároveň nechávajú vyniknúť prsia.

Srdiečkový výstrih veľmi obľúbený najmä čo sa týka spoločenských šiat. Šaty so srdiečkovým výstrihom bývajú zvyčajne bez ramienok, no aj napriek tomu vyzerajú decentne.

Šaty s takmer žiadnym výstrihom, ktorý končí až pri krku nie sú ničím nezvyčajné. Na tento typ výstrihu by si mali dávať pozor najmä ženy s kratším a hrubším krkom, a taktiež z veľkým poprsím.

Nezabudnuteľný je aj výstrih na chrbáte, kedy má dáma holý chrbát. Tento typ výstrihu vyzerá neodolateľne, rafinovane a veľmi sexy. Šaty s výstrihom na chrbáte sú veľmi obľúbené a vyhľadávajú ich dámy všetkých vekových kategóriách. Výstrih na chrbáte je vhodný aj na spoločenské udalosti, na plesy, svadby, oslavy, či iné.

                                                  ----------------------------------------------------------------------------------------

Svetom obletené zamatové šaty v modrej farbe, ktoré mala na sebe na gala podujatí počas tanca s hercom Johnom Travoltom v Bielom dome vo Washingtone v roku 1985 vydražili za vyše 300 tisíc dolárov. 

 

Vedeli ste že princ požiadal Dianu o ruku 6. februára 1981, po tom, čo sa s Dianou stretli iba 13 krát. Charles mal už vyše 30 rokov, a tak toto rozhodnutie urobil viac-menej z rozumu, pretože bol už najvyšší čas, aby sa oženil. Ideálne s dievčaťom z urodzenej rodiny a pannou. Jeho láska Camilla tieto podmienky nespĺňala, navyše sa v roku 1973 vydala za čo Charlesovi zlomilo srdce.

Diana jeho žiadosť o ruku prijala, hoci tušila, že jeho srdce patrilo inej, ale naivne dúfala, že sa princ do nej po čase zamiluje. Ich zásnuby sa oficiálne konali 24. februára 1981. Diana si vybrala veľký zásnubný prsteň, ktorý sa skladal zo 14 diamantov obklopujúcich 12-karátový oválny modrý zafír zo Srí Lanky z 18-karátového bieleho zlata. Slávny prsteň dnes zdobí ruku vojvodkyne Kate, manželky princa Williama.

Nezabudnuteľná kráľovna sŕdc. Ľudskosť, prirodzenosť a láskavosť jej boli dané, rovnako ako dokonalý cit pre módu. Jej štýl obdivujeme dodnes.