Úvod > Violettemoda Blog > Vedeli ste to, že láska žien ide cez šatník?
 

Vedeli ste to, že láska žien ide cez šatník?

 

Tak ako muži milujú rýchle autá tak ženy nakupovanie. Nakupovanie vidia ako zábavu a skvelý spôsob uvoľnenia. Ženy milujú všetko čo je krásne od šperkov, kabelky, negližé či krásnych šiat a s láskou k sebe a veľkou radosťou ich na sebe prezentujú a vytvárajú nezabudnuteľné Outfity.

Podľa nich viete rozoznať ako sa žena v danom momente cíti. Preto ak máte vo vašej blízkosti ženuˇ, ktorá vám za to stojí venujte jej čas a počúvajte čo vám hovorí, pochváľte ju ak sa vám v ten moment na nej niečo pekné páči ak nie tak ju prekvapte nie čim čo by sa jej mohlo páčiť ale neverte tomu ak vám žena povie že jej nič netreba „ je to chyták“.

Nakupovanie je naša obľúbená činnosť keby sme mohli minieme aj mailand. Radosť spojená s adrenalínom veď nie jeden kúsok nám dobre sadne no vyskúšať si môžeme na sebe všetko. S dobrou spoločnosťou vieme z toho urobiť zážitok a mať ešte viac zábavy. 

Keby ste len vedeli, čo všetko nám v šatníku chýba možno, že už takéto tričko v šatníku máme ale určite nie takúto farbu. A koľko miesta vieme nájsť keď treba sme proste profíčky.

Takže milý páni ako je dobré známe, že láska ide cez žalúdok tak u nás žien ide láska cez šatník je to potrava pre naše dušičky a nezabudnite na to

že srdce ženy si najskôr musíte získať a potom sa oň starať.