Úvod > Violettemoda Blog > Vyformujte si zadok do šiat.
 

Vyformujte si zadok do šiat.

Priznajme si zadok ako Kylie Minogue by neodmietla ani jedna z nás.

Pekný a pevný zadok je dokonalá pastva pre oči, či už je malý, alebo veľký. Ak si myslíte, koľko driny sa skrýva za dosiahnutím pekného zadku veľmi sa mýlite. Pravdou je, že to vôbec nie je také ťažké, stačí si nájsť desať až dvadsať minút denne. 

Najúčinnejším cvikom pre krásny zadoček sú drepy. Jednoduchý cvik, ktorý zaručí úžasný efekt. Dôležité je správne sa motivovať. Leto je na dosah ešte máme stále dosť času tých páár cvikov zvládnuť len si urobiť čas a zvyk. Verte, že sa budete cítiť lepšie a to nielen šatách alebo rifliach ale v plavkách.

 

Muži milujú na ženách práve to ženské ........  Výhodou je, že zadoček si na rozdiel od pŕs môžete cvičením naozaj vyformovať. K peknej žene patrí pevný zadoček a, naopak, malý, mäkký neforemný dokáže pokaziť a zatieniť krásu ostatných partií ženského tela.

Všeobecne sa za napríťažlivejšie považujú zadky mulatiek – pevné a klasicky klenuté. Tieto ženy, hoci majú malé prsia, sú pre mužov omnoho atraktívnejšie ako ženy s veľkými prsami a neforemným pozadím.

Je dobre známe, že lodičky zvýraznia našu postavu, predĺžia ju a náš zadok pôsobí menšie a pevnejšie. Je to práve preto, že sa mení naše držanie tela a automaticky napíname sedacie svalstvo. Celé je to o udržaní rovnováhy a držaní tela. Lodičky na vyššom podpätku sú teda jednoznačne favoritom číslo jedna.

 

Podľa tvaru zadku sa dajú určiť aj osobnostné charakteristiky

Oblý je pomerne obľúbený typ hovorí o úprimnosti a čestnosti nositeľky.

V tvare vázy typicky ženskej forme s úzkym pásom a so širokými bokmi, ktorý pripomína obrátené srdce, vraj majú náladové ženy.

Srdcovitý a malý s úzkymi bokmi a so širokým pásom s tukovými vankúšikmi na horných okrajoch panvy, hovorí o silne emocionálnej osobnosti.

Plochý so širšími bokmi tvar je dosť častý, prezrádza smelú a dôverčivú majiteľku.

Útly a svalnatý typ pozadia hovorí sám za seba, jeho nositeľka je aktívna, miluje pohyb, často cvičí a je energická.

Mužský zadok majú ženy ktoré by ste zozadu ťažko rozlíšili od mužov od pása dole jeho majiteľky sú bezstarostné, dokonca môžu byť až ľahkovážne.