Úvod > Violettemoda Blog > Zaľúb sa do seba aj on sa zaľúbi................
 

Zaľúb sa do seba aj on sa zaľúbi................

Každá z nás to pozná večné otázky a pochybnosti, stojí o mňa? Chce ma ešte? Je do mňa zaľúbený?

Rozoberáme to s priateľkami a analyzujeme niekedy pár hodín, niekedy celý deň. Vieme, že niečo musíme zmeniť ale nevieme čo. Máme pre vás pár tipov vďaka, ktorým sa stanete pre neho príťažlivá:

Buďte šťastná a žite svoj život, stretávajte sa s priateľmi, venujete sa tomu, čo vás baví a robí vám dobre. Čím cvičíte na mužovi silu príťažlivosti. Ste žena, ktorá je s partnerom, pretože chce, nie preto, že to potrebuje (malý, ale rozhodujúci rozdiel). V momente, kedy ste sama sebou ste šťastná.

Buďte nedostupná. Na začiatku vzťahu, keď sme zamilovaní, tolerujeme toho viac a „sme k dispozícii“ hneď, ako si na nás nájde čas. To je pochopiteľné, chceme spolu tráviť každú možnú sekundu. Doprajte mu pocit, aké to je chýbať mu, vymyslite si hocičo. Nemajte čas hneď, len preto, že on si ho konečne našiel.

Pre nás, ženy, je to typické. Jedna pochybnosť za druhou. Celulitída, krivý nos, pár kíl navyše… Neustále sme vo víre pochybností. Ako nás môže niekto ľúbiť, keď neľúbime samy seba? Práve tento bod sa nerealizuje najľahšie, vedzte však, že ak sa naučíte byť spokojná sama so sebou, pre mužov budete oveľa atraktívnejšia.

Dobrá nálada musí byť, preto stretávajte sa s ľuďmi s ktorými rada trávite čas. S nedôverčivými, ktorí neustále rýpu alebo nebodaj s večnými negativistami, ktorým sa v ničom nedarí a vravia, že všetko je nezmyselné a nanič? No vidíte, nikto ich nemá rád. Ani vy. Preto sa správajte na rande k partnerovi tak, ako by ste chceli, aby sa správal on. Dbajte o to, aby bola príjemná atmosféra  a on sa bude na stretnutie s vami tešiť.

Nemusíte počúvať historky o tom, ako neznáša svoju ex, že je bez peňazí alebo sa cíti v práci neuznaný. My ženy máme tendenciu robiť našej novej láske terapeuta, alebo dokonca nahrádzať mu mamičku. Aj vy máte hranice, ktoré nikto nesmie prekročiť. Ak sa má do vás zaľúbiť, musí vás v prvom rade vnímať ako ženu.

Čo sa dá získať ľahko, pre muža väčšinou nemá vysokú hodnotu. On chce „žobroniť“ o vašu pozornosť, chce vás „prenasledovať“. Ak chcete, aby sa do vás zamiloval, musí cítiť, že mu nepatríte okamžite. Zmes blízkosti a vzdialenosti je to, čo medzi dvoma zamilovanými vytvorí skutočné napätie.

Najlepšia rada pre Vás, zaľúbte sa do seba a ona zaľúbi zas a znova.

 

TIP:  nenechajte si újsť, tento zábavný príbeh čoho je láska schopná keď ide do tuhého  " Chlap na striedačku"  na ktorom sa zaručne pobavíte  :)