BLÁZNIVÝ VÍKEND 👀 15% kód "APRIL " + 5% registrovaný >>>

 
 
 
Úvod > Violettemoda Blog > Viete v čom spočíva tajomstvo krásy?
 

Viete v čom spočíva tajomstvo krásy?

Áno, každá žena je nádherná taká aká je, no tajomstvo krásy spočíva .............

v tom ako sa na seba pozeráme. Mnohé ženy sú kvôli dosiahnutiu vytúženého vzhľadu ochotné podstúpiť čokoľvek.

Byť krásnou je pritom tak jednoduché! Nevyžaduje si to bolestivé zákroky či zmeny vizáže, ani drahé dizajnérske kúsky. Skutočná krása sa skrýva niekde celkom inde.

Poznám množstvo žien, ktoré si potrpia na obliekanie podľa najnovších módnych trendov, nosenie štýlových kúskov oblečenia či šperkov a starostlivosť svojho vzhľadu. Na tom nie je nič zlé, je v tom však jeden háčik – snažia sa krásne vyzerať, hoci sa často tak vôbec necítia. A vtedy trendy, ani dokonalá vizáž neurobia zázraky.

Šatník plný krásnych šiat a najnovšie módne trendy nie sú, zárukou dokonalého vzhľadu. Ten totiž nie je iba o veciach. Je to celé o tom ako sa na seba pozeráme ako sa cítime a o našom vyžarovaní. A v tom je skryté celé tajomstvo!

To, čo si samy o sebe myslíme, ovplyvňuje všetko ostatné v našom živote. Náš vnútorný obraz odzrkadľuje naše správanie, vzťahy s ostatnými ľuďmi, spôsob obliekania, výšku sebavedomia a aj celkovú spokojnosť v živote.

Pestovanie a práca na našom vnútornom obraze je tá časť nášho Ja, na ktorej najviac záleží. Odráža sa nielen na tom, ako vyzeráme, ale aj ako sa cítime, správame a čo vyžarujeme. Napriek tomu ho často zanedbávame a do popredia kladieme náš odraz v zrkadle.

Nič však neočarí viac, ako zdravo sebavedomá žena, ktorá žiari a váži si samú seba pre to, kým je. Nesnaží sa byť klonom niekoho iného, ale je sama sebou a s hrdosťou prejavuje to, čo ju robí výnimočnou.

Pozná dobre samú seba vie čo jej  pristane a v čom vyniká jej prirodzená krása. Zovňajšok využíva na prejavenie svojej osobnosti, z trendov si starostlivo vyberá a prostredníctvom oblečenia vyjadruje to, kým je, aké sú jej hodnoty, záujmy a životný štýl.

Veď skutočnú krásu nosíme každá v sebe!